BIO Vegasca Zöldségföld búzafű termesztésre

A BIO Vegasca Zöldségföld búzafű termesztésre kifejlesztett speciális földkeverék

BIO Vegasca Magvető földkeverékTöbb, mint fél évszázados tapasztalattal, a kertészeti szakkönyvek ajánlásával kínáljuk az egész Európában egyedülálló minőségű a Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó "VEGASCA földkeverékünket" a zöldségfélék optimális termesztő közegét.

A Vegasca földkeverékekben termesztett növények termésátlaga mintegy 25 - 30%-kal magasabb, mint az átlagos minőségű termőföldben termesztett növényeké. Az eredményeket tudományos kísérletek igazolják. A Vegasca földkeverék használatával a zöldségnövények egyedi terméseinek tömege növekszik, a minőség javul. Fizikai és fontosabb kémiai jellemzők igazolják, hogy a földkeverék kémhatása (pH 6,00-7,50) minden hazánkban termesztett zöldségfaj számára kedvező.

BIO Vegasca Zöldségföld búzafű termesztés számára

A BÚZAFŰ BIO földkeverék egyesíti magában Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó gondosan válogatott tőzeg és az évek alatt komposztálódott szarvasmarhatrágya jótékony hatását.
Speciálisan: a tönkölybúza félék számára optimálisan használható minőségi földkeverék. Az ebbe ültetett növények erőteljesen fejlődnek.

A Vegasca BIO Zöldségföld összetétele:

  • Tőzeg,
  • Szürkemarha komposzt,
  • Adalékanyagok saját receptúra alapján

 

BIO Vegasca Zöldségföld búzafű termesztésre szánt kiszerelés:

  • 3 liter

 

 

Tovább a kategóriában: « Vegasca BIO földkeverékek