„50 éve a környezet szolgálatában"

Certop-logo-ISO-9001Társaságunk alaptevékenységei a hansági tőzegeken alapuló virágföldgyártás és folyékony hulladékok gyűjtése, szállítása, szakszerű kezelése. A hansági tőzegmedencében található tőzegvagyon az ország legértékesebb tőzege. Erre a tőzegre Magyarországon elsőként 1967-ben hoztuk létre ma is jól működő földkeverék előállító üzemünket. A ma forgalmazott termékek a folyamatos kutatási-fejlesztési munka eredményeként a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemmel együttműködve jöttek létre. Termékeink 2001-ben BIO (ökológiai gazdálkodáshoz ajánlott termék) minősítést szereztek.

Győr-Moson-Sopron megye területén vállalkozói szerződések alapján végezzük a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz gyűjtését szállítását, valamint technológiai szennyvizek és folyékony veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítását.

Certop-logo-ISO-14001A Florasca Kft. egész tevékenységét áthatja a minőségi munkavégzésre való törekvés (cégünk rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 minősítéssel).

Partnereink elégedettsége, és a környezet megóvása a legfőbb érték számunkra.