Vegasca BIO földkeverékek

A BIO - Vegasca magvető - és palántanevelő földkeverékekkel biztos lehet a termés minőségében

BIO Vegasca Magvető földkeverékTöbb, mint fél évszázados tapasztalattal, a kertészeti szakkönyvek ajánlásával kínáljuk az egész Európában egyedülálló minőségű a Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó "VEGASCA földkeverékünket" a zöldségfélék optimális termesztő közegét.

A Vegasca földkeverékekben termesztett növények termésátlaga mintegy 25 - 30%-kal magasabb, mint az átlagos minőségű termőföldben termesztett növényeké. Az eredményeket tudományos kísérletek igazolják. A Vegasca földkeverék használatával a zöldségnövények egyedi terméseinek tömege növekszik, a minőség javul. Fizikai és fontosabb kémiai jellemzők igazolják, hogy a földkeverék kémhatása (pH 6,00-7,50) minden hazánkban termesztett zöldségfaj számára kedvező. Sikerrel nevelhetünk benne tápkockás, sima, tűzdelt és tűzdeletlen palántát. Eredményesen használhatjuk a zöldségfélék hajtatásában, talajhelyettesítőként és az izolált termesztésben egyaránt.

Az izolált termesztésben konténeres, tömlős, paplanos stb. elhelyezésmódoknál egyaránt sikeres. Gyengébb minőségű talajok javítására a hajtatásban és a szabadföldi termesztésben szintén kíváló.

A Vegasca BIO földkeverékek összetétele:

  • Tőzeg,Vegasca Palántanevelő földkeverék
  • Szürkemarha komposzt,
  • Adalékanyagok saját receptúra alapján

 

BIO Vegasca Magvető földkeverék kiszerelése:

  • 3 liter

 

BIO Vegasca palántanevelő földkeverék kiszerelése:

  • 20 l
  • 50 l